Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 1 Pacific division: San José Sharks

Målvakter:

Evgeni Nabokov behöver ingen närmare presentation efter att han var tvåa i omröstningen till Vezina Trophy som årets målvakt. Han kommer som vanligt att stå merparten av matcherna och är han indisponibel finns rutinerade Brian Boucher till hands.

Backar:

San José har alltid varit pålitliga under säsongen men misslyckats i slutspelet, hur åtgärdar man en sådan sak?  I San José hoppas man att tre backar som tidigare vunnit Stanley Cup ska vara svaret. Dan Boyle och Rob Blake kommer att vara hot framåt och defensivt kommer Brad Lukowich att ta ett stort ansvar. Blake kommer dessutom att vara viktig för att lära upp yngre (med sharksmått mätt) förmågor som Marc-Edouard Valsic, Douglas Murray och framförallt Christian Ehrhoff.

Forwards:

Joe Thornton är lagets stjärna, men han behöver hjälp framförallt från Jonathan Cheechoo som gjorde 56 mål för tre år sedan men som inte haft lika stor utdelning senaste två säsongerna. Milan Michalek är en annan som måste hitta formen igen. Andrecenter och kapten Patrick Marleau spelade bra i slutspelet och jag förväntar mig att han gör en bättre säsong i år. Dessutom har man Jeremy Roenick som kanske inte gör så många mål, men de han gör brukar vara viktiga, räkna med begränsad speltid, men säkert en viktig del när det kommer till slutspel. Devin Setoguchi är en ung defensiv spelare som kommer att ha en viktig roll liksom otroligt underskattade Torrey Mitchell när han kommer tillbaka efter skada.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu