Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nattens matcher

Mina tips igår visade sig ha blandeade resultat, men det enda jag känner att jag var riktigt ute och cyklade med var att jag trodde att Detroit skulle vinna.

Detroit-Toronto 2-3 (0-1,1-1,1-1)

Detroit vann skotten med 37-29 men vad hjälpte det. Tror att det var en liten baksmälla sedan segern ifjol. Sedan verker det som att Toronto var klart hetare och ville visa att de inte är så dåliga som alla experter tippat.

Colorado-Boston 4-5 (2-2,1-1,1-2)

Öppen match där lagen hade många chanser, speciellt Colorado gavs många fria lägen. Skotten 39-20 till Colorado som dominerade stort i den inledande perioden men som till slut förlorade ändå, frågan som jag ställt mig tidigare är, håller Budaj som förstemålvakt? Inatt, nej. Får se om Andrew Raycroft klarar det bättre när han får chansen.

Vancouver-Calgary 6-0

Miika Kiprusoff hade ingen bra natt, släppte in 3 av säsongens första 7 skott, när matchen var slut hade han mäktat med 16 räddningar på 22 skott, det håller inte. Roberto Luongo däremot visade vad han kommer att betyda för Canucks då han höll tätt. Matchen bjöd på ett litet gruff när en av tvillingarna sedin som vanligt tittade för mycket påpucken och Dion Phaneuf dök upp med en vacker tackling. Steve Bernier stod upp för sin lagkompis med kastade handskar som följd, Phaneuf vann den lilla brottningen knappt. Se fighten.

San José-Anaheim 4-1 (0-0,2-0,2-1)

San José vann det tidiga toppmötet med Anaheim på hemmaplan. Ser man till skotten så var det en jämn förstaperiod men i andra verkar Anaheim haft svårt att hänga med. 5 st tvåminutersutvisningar i en period håller sällan, och San José borde ha ett lysande powerplay i år med nyförvärven Boyle och Blake till en samling som redan innehåller några vassa specialister.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu