Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Gör ett nytt försök att tippa…

Prickade in vinsterna för Boston och Vancouver, medan jag missade San José och Toronto. Gör inga försök att tippa kryss i matcherna då samtliga avgörs förr eller senare, annars hade det funnits läge för en del matcher inatt att nå förlängning:

New Jersey – NY Islanders 2

New Jersey är ett klart bättre lag än Islanders, men ändå talar en hel del för att det slutar med bortaseger i premiären. Både derbyn och premiärer är indikationer på skrällvarning, att sedan Islanders vann 6 av 8 matcher mot Devils ifjol talar också för det. Jag tror att Islanders kommer att göra minst ett mål i PP då nyförvärvet Mark Streit vill visa vad han kan.

NY Rangers – Chicago 2

Chicago kommer att överraska många i år och ta sig till slutspel och kanske inte ens nöja sig med det. I premiären möter man ett lag som redan spelat två matcher och som borde gynnas av detta. Jag tror att det blir en hel del mål men att Rangers till slut har släppt in flest. Rangers vann skotten mot Tampa Bay i premiärmatcherna med totalt 80-40 men hade oerhört svårt att göra mål, 0 mål på 9 försök i PP visar på det.

Carolina – Florida 1

Lång tid har gått sedan Carolina hade chansen att säkra en slutspelsplats i en match mot  just Florida förra säsongen. Den matchen förlorade Carolina och nästa kväll tog Washinton hand om slutspelsplatsen sedan man besegrat Florida. Räkna med ett revanchsuget Carolina i den här matchen. Carolina vann 5 av 8 möten lagen emellan ifjol, och innan det hade man 10 raka vinster. Jag tror stenhårt på Carolina i den här matchen.

Buffalo – Montreal 1

Härborde Montreal vara stofavorit, man är ett bättre lag, man har tre raka segrar mot Sabres, men jag tror inte på logik. Buffalo har stabilitet, en i mina ögon bättre målvakt tills Carey Price visar bättre nerver, och framförallt mindre press på sig. 100årsjubilerande Canadiens har allt att förlora denna säsong, jag har tippat dem som vinnare av Eastern Conference, men se upp, det kan bli ett magplask!

Atlanta – Washington 1

Kovalchuk mot Ovechkin. Jag tror att Washington är det bättre laget, men en hel del nytt bland annat på målvaktssidan gör att jag tror på hemmaseger i denna match. Lagen vann 4 matcher var inbördes ifjol, Atlanta dock bara två av dem efter ordinarie tid. Stor chans till övertidsjobb för dessa lag.

St. Louis – Nashville

Här talar precis allt för Nashville. Man har behållit stommen i laget och det brukar gynna lag inledningsvis. Att sedan Blues fick en av sina bästa backar skadade innan säsongen startat när Eric Johnsons knä gick sönder, gör inte saken bättre. Predators har dessutom 5 raka mot Blues och var starka inom divisionen ifjol.

Dallas – Columbus 1

Här tror jag helt enkelt på favoriten, Dallas ska vara bättre och bör vinna hemma. Saknar troligtvis Zubov vilket kan märkas, men defensiven håller hög klass.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu