Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Analys inför natten med ett riktigt toppmöte

Boston – Toronto 1

Båda lagen har kryssat sig till förlängning i tre av de fyra senaste, Boston har dock gjort det mot betydligt svårare motstånd. Här finns en viss risk för att det blir förlängning igen, men om den som står av Fernandez och Thomas gör sitt jobb ska Boston vinna detta. Toskala i Maple Leafs har varit bra, men i övrigt ser laget tunt ut. Inget spelbart odds på ettan dock, krysset närmare spel.

Förra säsongen: 5-0-2-1

NY Islanders – Dallas 1

Dallas är en gåta, målvakt Turco är genomusel så här långt, men det kommer att vända. Mot Islanders borde man vara storfavorit, men jag tror att Islanders lyckas, men lita på att det blir målsnålt. Även om Dallas inte kan hålla tätt så har ju Islanders haft otroligt svårt att göra mål. tt det sedan är många år sedan Dallas vann under ordinarie tid mot Islanders gör det ännu mer intressant. Ettan spelas till bra odds.

Förra säsongen: 0-0-1-0

Pittsburgh – Carolina 1

Pittsburgh verkar ha kommit igång samtidigt som Carolina gått lite tungt senaste tiden. Penguins är helt klart favorit, men inte spelbart då oddsen på hemmaseger är för låga.

Förra säsongen: 1-1-0-2

Nashville – Calgary 1

Svår match med lag som inlett ganska svagt, Nashville har dock gått bra på hemmaplan och bör vara en liten favorit i den här matchen. Men eftersom Miikka Kiprusoff verkar ha fått igång målvaktsspelet i Flames kommer de att klättra i tabellen. Lita på att det blir jämnt, men jag tror att Predators vinner i kraft av hemmaplan.

Förra säsongen: 1-1-0-2

Minnesota – Buffalo 1

Två lag som imponerat stort så här långt. Båda lagen har en ypperlig defensiv och minst en riktigt bra målvakt. Ett chansspel på 0-0 skulle vara intressant. Jag tror ändå att Minnesota har vad som krävs för att sätta stopp för Buffalos attacker. Båda lagen kryssade senast. Lagen möttes två gånger på försäsongen och Wild vann båda, 3-2 hemma och 2-1 efter straffar borta. Krysset som sagt närmast spel.

Förra säsongen: Inga möten.

Colorado – Edmonton 1

Colorado har inlett säsongen på ett bra sätt om man ser till offensiven, och sedan Raycroft tog plats i målet har det sett lite bättre ut bakåt. Lagen möttes i början av säsongen i Edmonton och där var det Budaj i Coloradomålet som gav Edmonton segern efter att Avalanche dominerat matchen stort. Colorado borde kunna vinna den här matchen men med tanke på att Budaj förväntas vara tillbaka i mål är det inte pålitligt. Skulle däremot gärna sätta en slant på att Colorado vinner skotten. Garon troligtvis tillbaka i Edmontonkassen efter att Roloson fick chansen mot Chicago.

Förra säsongen: 4-2-0-2

Phoenix – Washington 1

Phoenix tillbaka på hemmaplan efter 4 raka bortamatcher som inleddes med seger mot Anaheim men som sedan bjöd på tre förluster. Nu kommer Washington på besök och jag tror att det är ett lag som passar perfekt att möta. Washington kan leverera i vissa matcher, men om defensiven stängs är de ofta chanslösa. Ovechkin har varit osynlig så här långt, och Bäckström har inte börjat säsongen bra. Capitals powerplay har varit svagt senaste tiden, men med Green på blålinjen och med många spelskickliga forwards vänder det nog snart.

Förra säsongen: 1-0-0-0

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu