Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fyra matcher i natt, och många reserver i mål.

Carolina – Ottawa

Båda lagen spelade igår, Ottawa fortsätter att gå framåt och har gjort så sedan Alex Auld tagit över i mål. I natt väntas Gerber åter ta plats i kassen och då vet man aldrig hur det slutar, fågel eller fisk? Ifjol vann lagen 2 matcher var men det var sällan jämnt, i snitt fyra måls skillnad. Carolina sätter antagligen in Leighton i mål, men det betyder mindre. Jag håller Ottawa som favorit då Hurricanes matchat hårt och rest mycket, men kan inte råda till spel då Gerber står, en dålig dag släpper han allt.

Columbus – Montreal

Columbus har faktiskt fyra raka matcher med poäng, och innan det uddamålsförluster mot Anaheim och Minnesota så de är nog på gång. Mason i mål får fortsatt förtroende och det förtjänar han då han gjorde det bra senast. Halak går nog in i Montreals mål och han skulle ta en plats som förstemålvakt i många lag och kompletterar bra i de matcher då Price vilar. Senast Montreal var på besök i Columbus vann man med 3-2 men det var våren 2007. Å andra sidan vann Blue Jackets deras senaste möte, 3-0 i Montreal. Visst ska Canadiens vara favorit, men frågan är om de tar det under ordinarie tid, jag tror på förlängning.

Buffalo – Atlanta

Buffalo hade en liten svacka med tre förluster, men nu har man två raka vinster utan insläppta mål. Atlanta har för första gången den här säsongen lyckats vinna två raka. Miller i mål för Sabres och det betyder ofta få insläppta. I Atlantas mål blir det nog svajige Hedberg som vaktar kassen då Pavelec stod igår. Buffalo har vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Trashers med totalt 20-2, och visst fortsätter vinstraden här även om Atlanta tvingat fram straffar i de två senaste, men det har varit hemma i Georgia, bl.a. tidigare den här säsongen. Buffalo vinner men oddset är ett skämt. Hos expekt ger krysset 4.40, det är nästan roligare att spela på.

Anaheim – Dallas

Marty Turco är sämst i ligan med 4.34 insläppta i snitt och en räddningsprocent på 83.7%. Han ska nu ställas mot ett av de giftigaste lagen i ligan och en kedja bestående av Getzlaf-Perry-Selänne som fullkomligt brinner av spelglädje. Borde vara en lätt seger för Ducks, men om vändningen ska komma för Turco så är det i en sådan här match. Ifjol vann Dallas 6 av 8 under grundserien och sedan vann man i slutspelet med 4-2 i matcher där man bland annat vann de två inledande matcherna i Kalifornien med klara 4-0 och 5-2. Nä jag höjer ett varningens finger för Dallas här, och kanske spelar ett troligt överodds på bortaseger.

Tags: , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu