Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nattens matcher tippas!

Buffalo – Nashville

Buffalo verkar ha kommit ur sin svacka och har spelat bra på slutet trots förlusten senast mot Canadiens. Här möter man Predators som mött ett antal svaga lag ett tag vilket lett till en del poäng, men senast mot Wild hade man inget att sätta emot. Buffalo har vunnit båda mötena sedan lockouten och har på dessa matcher gjort 15 mål på Nashville och de måste ses som favoriter ikväll.

 

Columbus – Vancouver

Blue Jackets har tre raka vinster mot Canucks, men nu möter man ett formstarkt lag. Visserligen har Vancouver förlorat två raka mot Calgary men det har varit jämna och tuffa matcher. Att Luongo saknas i kassen för Vancouver är tydligt även om Schneiders debut i kassen var klart godkänd, men Canucks utan Luongo är inget topplag, vilket de är med honom i målet. Steve Mason trolig i kassen för Columbus ikväll och han har varit bra hittills. Jag ser Columbus som knapp favorit på hemmaplan.

 

Detroit – Anaheim

Detroit imponerar inte lika mycket som de gjort tidigare och i matchen mot Bruins var det tydligt vilket av lagen som förde matchen. Ducks däremot har kommit igång på allvar och har vunnit fyra raka matcher. Man har vunnit sex av de åtta senaste mot red Wings och jag tror att man har stora möjligheter även här, men ger oddset på oavgjort vid full tid bra betalt kan det vara ett bra spel. Giguere är tillbaka i truppen igen men frågan är om Carlyle vågar låta Hiller stå åt sidan då denne imponerat stort de senaste matcherna. I Detroit lär Osgood vara tillbaka i kassen då Conklin knappast var bra mot Bruins.

 

Minnesota – Colorado

Wild gör mål. Minnesota har vunnit tre av de fyra senaste och har under dessa matcher gjort 17 mål vilket är mycket för ett så defensivt lag. Här möter man Avalanche som man hunnit med att vinna över en gång redan den här säsongen, och jag tror att man gör det igen. Colorado har inte skrämt många lag med sitt bortaspel och Minnesota är vanligtvis ett starkt hemmalag. Jag tror att Wild fortsätter att ta revansch för slutspelsförlusten.

 

Los Angeles – Toronto

Ersberg var stor del i Kings vinst mot Blackhawks, i matchen efter att Labarbera storspelat mot Oilers. Nu är frågan vem som vaktar kassen ikväll då Kings har ett ganska späckat spelschema, Labarbera trolig. Oavsett vem som ställer sig i kassen tycker jag att Kings ska vara favorit mot Toronto som varit ganska svaga senaste tiden trots senaste vinsten mot Flyers. Kanske är det flera spelare som känner blickarna på sig sedan Burke tog över rodret i klubben. Senaste mötet mellan lagen vann Kings i januari med 5-2 men det var efter storspel av Labarbera som motade 50 skott men Leafs har bara vunnit en av lagens senaste sju möten i Kalifornien sedan 1996.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu