Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kings måste vara slitna nu.

Philadelphia – Tampa Bay

Sedan lockouten har lagen mötts sju gånger i Philadelphia och sex av dessa matcher har Lightning vunnit, bland annat den senaste för en knapp månad sedan. Flyers vinst kom i slutet på förra säsongen då Jeff Carter avgjorde i slutminuterna. Nu har Tampa förlorat fyra raka och knappast imponerat sedan Melrose fick sparken, om man nu gjorde det innan heller. Philadelphia har spelat relativt bra efter den katastrofala inledningen men har nu förlorat de två senaste knappt. Om oddset på bortaseger är en bit över 3.00 spelas det då Mike Smith säkert kan ge Lighning goda chanser att skrälla.

 Washington – Florida

Craig Anderson in i kassen för Florida och det brukar betyda att laget presterar bättre även om Vokoun är en bättre keeper i grunden. Båda är dock bättre än Washingons Theodore som i mina ögon är klart överskattad. Washington ska ändå vara klara favoriter då de imponerat på hemmaplan i år då de vunnit 8 matcher av 10 under ordinarie tid samt vunnit en och förlorat en efter oavgjort vid full tid. Florida vann 4 av 8 inbördes ifjol och 2 av 4 i DC men det här vinner Capitals.

 Montreal – Atlanta

Kan börja med att saga att hemmaodds på Canadiens brukar vara på tok för låga för att vara spelbara, men här ska man vara favoriter mot Trashers som haft det tungt ett tag. 3 av 4 möten ifjol gick till förlängning och det finns risk att det blir så även ikväll, så ska något spelas blir det enligt mig på oavgjort vid full tid, men visst borde Canadiens vara snäppet bättre.

Calgary – Dallas

Dallas vann båda bortamatcherna mot Flames ifjol och den som vill chansa får bra betalt för bortaseger. lames kommer dock till match med tre raka vinster i ryggen och har inlett strålande på hemmaplan, medan Stars säsongsinledning knappast imponerar. Man har dock tagit några skalper på bortaplan i år mot bl. a. Rangers, Ducks och Wild så en liten varning måste utfärdas.

Phoenix – Los Angeles

Tellqvist mot Ersberg i en helsvensk målvaktsfight. Phoenix vann 6 raka matcher mot Kings ifjol innan man förlorade de två sista mötena på säsongen. Kings tunga spelschema för tillfället visade sig i sista perioden mot Toronto och frågan är hur mycket krafter det finns ikväll. Jag tycker att Coyotes ska vara stora favoriter av den anledningen. 5:e matchen på 8 dagar där de två första var i Kanada måste ta på krafterna.

 San José – Toronto

Toronto vände I sista perioden när man vann mot Kings, men nu väntar ett betydligt svårare motstånd. Sharks har mosat det mesta på hemmaplan och bara förlorat en, mot Predators i OT. Oddset på hemmaseger är dock helt ospelbart och då Toronto ger drygt 5 gånger pengarna låter det som ett roligare spel, men jag avstår. Sharks har vunnit lagens båda möten efter lockouten med uddamålet och är givetvis favoriter igen.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu