Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens första fyra matcher

New Jersey – Pittsburgh
Första matchen i New Jersey mellan lagen och ifjol vann Penguins tre matcher av fyra här, den fjärde förlorade man i förlängning. Med detta som bakgrund ser jag Penguins som liten favorit, men den kan sluta hur som helst. Clemmensen mot Sabourin blir en match mellan reserverna.

Washington – Boston
En riktig höjdarmatch att vänta när två av de bästa lagen i öst möts. Capitals starka hemmafacit (9-1-1-1) gör att jag tror att man kniper minst en pinne ikväll. Ifjol vann Caps första hemmamötet med 10-2 och det andra på straffar, men det är ett klart förbättrat Bruins i år. Trolig förlängning i en målsnål match. Johnson i mål för Caps ett plus.
 

Buffalo – Tampa Bay
Buffalo har vunnit 12 av de senaste 14 inbördes och är favoriter igen, senaste förlusten mot Lightning kom dock i senaste hemmamatchen. Men sett till lagens formkurvor måste Buffalo vara favoriter. Miller börjar hitta tillbaka och förväntas stå inatt. Mike Smith i mål för Lightning kommer att få det tufft ikväll. Men när oddsen är under 2.00 avstår jag såna här matcher, för er andra är det troligt att det blir hemmaseger.

Atlanta – NY Rangers
Det förväntade svenskmötet mellan Hedberg och Lundqvist uteblir med största säkerhet då Valiquette går in i mål för Rangers. Detta brukar dock inte betyda mycket negativt för Rangers då han är en fullt kapabel keeper. Atlanta fick äntligen vinna senast mot Islanders och kan mycket väl störa även här, för jag tycker att tabellpositionen är rejält missvisande för Rangers, på de 9 senaste har man visserligen 4 vinster, men tre av dessa är på straffar där man är starka. 5 av deras 6 senaste vinster har kommit på straffar. Oddset dock för lågt på hemmaseger, krysstips, visst för den som vågar men jag avstår. Ifjol slutade samtliga matcher mellan lagen med hemmaseger.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu