Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Två spelbara matcher inatt.

Jag har bara snabbt kollat igenom oddsen för nattens matcher och kommer själv att sitta bänkad och följa Detroit mot fjolårets spöke Chicago. Men något spel på den matchen känns inte lägligt då Huet känns för instabil. Khabibulin i mål eller för den delen Crawford eller Niemi från farmarlaget och jag hade tippat en skräll, men inte som det ser ut nu. Huet har bekymmer och ag tror Detroit vet i vilket kryss de ska skjuta på Huet, tyvärr.

Buffalo och Minnesota har däremot större chans att störa på bortaplan än vad oddsen anser. Nashville är ett starkt hemmalag men mot Minnesota får man tufft, och Tampa gillar inte att få besök av Sabres.

Tampa Bay – Buffalo

Två lag som går tungt och jag tycker att oddset på Tampa är väl lågt, Buffalo har ett bättre komponerat lag men saknar de stjärnor som Lightning har. Senaste gången Lightning vann hemma mot Sabres var i Mars 2004. Jag tror man får svårt även ikväll och jag tror Sabres vinner, men jag har stark känning att de behöver minst övertid. Bra kryss då båda lagen vill ha en poäng.

 

Nashville – Minnesota

Minnesota är ett klart bättre lag än Predators och jag tycker att oddset på bortaseger är riktigt bra. Visst ska Minnesota ha stor chans att vinna här vilket man gjort förut. 4 av deras 5 senaste besök i Nashville har slutat med vinst, jag tror att det blir en ny ikväll. Senaste mötet var här för en dryg vecka sedan, då vann Wild med 6-2. Orosmoln dock att det lutar åt Harding i mål som inte är lika stabil som Bäckström, men jag tror på bortaseger.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu