Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


De sista tre innan uppehållet.

Ett gammalt hatmöte som börjar hetta till igen. Chicago har åter blivit ett topplag och Blues har verkligen framtiden att se fram emot. Att Chicago ska vara favorit hemma är inget snack om, men att spela på matchen känns avlägset. Blues höjer sig ett snäpp i dessa matcher och har spelat bra i de senaste matcherna. Samtliga tre matcher den här säsongen har gått till förlängning där Blues vann de två första och Hawks den senaste. I Chicago har Niklas Hjalmarsson blivit uppkallad från farmarlaget. Han inledde säsongen i Hawks men skadades i första matchen och har fått vänta tills nu för att åter få chansen. Om det är för att han förtjänar det, om Cam Barker är på väg att bli tradad eller om det är det slöa spelet från Walker eller Johnson som är orsaken vet vi nog snart. Bara att hoppas att han tar chansen för han hör definitivt hemma bland de stora pojkarna. I Blues tar Mason plats i kassen då Legace är lätt skadad, Huet i mål för Chicago.

Båda dessa lag imponerade på mig i sina senaste matcher, Coloroda vann med 6-2 hemma mot Calgary och Kings bortaslog Minnesota med 5-2. Quick får troligtvis fortsätta i mål för Kings då Ersberg har en lättare skada. Båda lagen har möjlighet att ta sig till slutspel men jag tror att båda misslyckas med den uppgiften. Den här säsongen har lagen mötts tre gånger och Avs har vunnit alla, två borta med 4-3 och den senaste hemma med 6-1. Peter Budaj fortsätter kommer att få mycket att göra och det krävs att han är på topp om det ska bli en fjärde seger mot Kings för Colorado, men jag tror att man lyckas. Men oddset på hemmaseger är ett skämt så jag avstår.

Calgary kom av sig ordentligt efter den fina sviten med vinster i 11 av 13 matcher och har nu två raka förluster. Columbus har varit starka och slagit både Washington, Vancouver och Anaheim på bortaplan senaste tiden. Calgary är storfavoriter och har varit ett pålitligt hemmalag den här säsongen men jag tycker inte att man ska vara så stora favoriter i den här matchen. Mason har tagit över som förstekeeper i Columbus och laget har det mesta som krävs för att utmana om en slutspelsplats. Man har dessutom vunnit två raka mot Calgary. Tvåan ett tänkbart chansspel.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu