Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tre matcher till.

Boston har det tufft med en del skador, Kessel, Sturm, Bergeron, Lukic och Ference är borta och det märks då laget gått lite svagare än tidigare. Man är visserligen fortfarande ett av de bästa lagen i ligan och det visar på bredd. Uppehållet kommer lägligt för Bruins så att man kan samla nya krafter. Toronto vann lagens första möte den här säsongen med 4-2 på bortaplan, men sedan har Bruins vunnit tre raka. Ikväll tycker jag att Toronto har goda chanser att skrälla och det spel Bruins visade upp de första 50 minuterna mot Blues räcker inte ikväll. Ettan spelas till bra odds.

På de senaste sju matcherna för Stars har fem gått till förlängning. Man har inte fått det riktigt att stämma men jag tror att man kommer att klättra ytterligare i tabellen. Nu möter man Florida som kämpade ordentligt och fick en välförtjänt poäng mot Buffalo, och har tagit poäng i samtliga matcher i år. Panthers har ett intressant lag med en stark defensiv och spelare som Horton, Zednik och Booth som kan avgöra. Jag tycker att man ska vara storfavorit hemma mot Dallas och tycker inte att Turco har spelat speciellt bra det jag sett honom. Mot Tampa var han darrig.

Ryan Miller har mött Tampa 15 gånger, 13 av dessa har han vunnit. Mycket tyder på att det blir ytterligare en seger ikväll. Tampa har i och för sig spelat bra senaste tiden men det ser ofta virrigt ut i defensiven och laget behöver förstärkas efter att Boyle, Lukowich och allt vad de heter har skickats iväg från laget som glömt att allt inte kan byggas på offensiva krafter. Mike Smith i Lightning har varit bland de bästa målvakterna i ligan den här säsongen, men ikväll kommer troligtvis ytterligare en förlust.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu