Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens sista tre matcher

Andrew Raycroft rosade inte marknaden med sitt spel i Toronto, ikväll möter han sitt gamla lag och han har varit klart mer stabil på sistone. Colorado har förlorat 5 av de 6 senaste och inte mycket talar för slutspel. I Toronto har man nog redan gett upp hoppet om att få fortsätta spela i April, men det kan vara många av spelarna i Leafs som gör det i andra lag då Burke förväntas vara aktiv på spelarmarknaden framöver. Toskala övertygar inte i Leafs, men man frågar sig om det inte beror lite på vilket lag han har framför sig. Toronto skräller när man minst anar det och visst kan man göra det även ikväll, men oddset ska vara bra för att spelas. Colorado har vunnit båda mötena efter lockouten.
45-20-35

Blackhawks vann knappt mot Anaheim inatt, och precis som tidigare på säsongen möter man Kings dagen efter. Den gången förlorade man med 0-1 mot Ducks och mot Kings blev förlusten 2-5. Även den här gången har Hawks, underläge av den aspekten då Kings vilat sedan före allstarmatchen. Matchtempot dock högre hos Hawks och det kommer nog att märkas inledningsvis. Precis som sist Chicago var på besök är det Huet som vaktar kassen och han måste vara bättre den här gången. I Kings står Quick i mål och där håller jag Ersberg som ett vassare alternativ. Som jag skrev igår trivs inte Chicago i Kalifornien, men man är ett helt nytt lag jämfört med senaste säsongerna. I matchen mot Ducks var Sharp-Toews-Kane återförenade och det gav resultat direkt. Havlat har varit deras bäste forward ett tag, och tillsammans med Bolland och Ladd skapar de en livsfarlig andralina. Jag tror att Kings får svårt, men det är två kryssglada lag och LA ska inte räknas bort på hemmaplan. Senaste tre mötena, alla i LA, har slutat 9-2, 5-6OT, 5-2.
32-26-42

Sharks vinner det mesta hemma i tanken och Phoenix trivs betydligt bättre hemma än borta. I matchen mot Ducks kom inte Coyotes till riktigt och förlusten blev 3-7, vilket var lite för stora siffror. Sharks hade inga problem att vinna borta mot Colorado senast och Nabokov höll nollan. Lagen har mötts två ganger hittills, båda i Phoenix, med en seger var. Förra säsongen slutade matcherna i San José 4-1, 5-0, 2-3OT och 3-1. Sharks måste ses som en klar favorit efter att ha sett lagens senaste matcher. Ettan kan mycket väl spelas även om oddset kan vara lågt. Bryzgalov dock inte het senast men får chansen igen. Blake var tillbaka senast och ikväll är nog även Mitchell och Boyle tillbaka.
60-22-18

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu