Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tre matcher till.

Florida är ett lag som jag unnar en plats i slutspelet, inte många lag i ligan visar sådan kämparglöd som Panthers. Under 2009 har man spelet 10 matcher och tagit poäng i 9. Montrael kommer till match med tre raka förluster och får det tufft i södra Florida. Visst är man ett bättre lag, men många spelare i laget spelar lite lojt och då vinner man sällan. Canadiens har dock 5 raka vinster mot Florida, 6 om man inkluderar deras möte på försäsongen. Canadiens bör vara favoriter hos spelbolagen, men det är svårt att lita på det laget just nu. Är Montreal för stor favorit kan det vara läge att spela emot.
40-25-35

Detroit har nu förlorat tre raka och det är inte ofta det händer. Ikväll möter man Stars för tredje gången den här månaden. Hemma vann man med 6-1, medan bortamatchen förlorades med 4-5 i förlängning. Dallas har sakta men säkert blandat sig i slutspelskampen och beaktar man antalet spelade matcher så ligger man före Anaheim, Columbus och Vancouver. I början av säsongen när lagen möttes vann Stars hemma med 3-1. Visst ska Detroit vara favoriter men Osgood står i mål och om Turco spelar som sist och som han kan är han betydligt bättre. Lidström och Datsyuk tillbaka men Zetterberg klev av senast och är tveksam till spel. Överodds på Dallas kan spelas.
50-23-27

Två lag som kommit igång igen mot slutet. Blues har tre vinster och en orättvis övertidsförlust mot Blackhawks de fyra senaste och bör tas på allvar även om det knappast leder till något slutspel. Skadorna oroar dock som vanligt, på backsidan är nu även Polak borta, och Brewer och Johnson är borta sedan tidigare. På forwardssidan saknas Kariya, MacDonald, Stastny och King. I Ottawa har man fått fart sedan Elliott klivit in i mål. Det blev visserligen förlust senast mot Devils, men innan det poäng i fyra raka. Senast Blues vann mot Sens var 2001. Öppen match men jag håller Senators som ett bättre lag, man har dock bara fem bortavinster den här säsongen.
40-25-35

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu