Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Detroit fortfarande storfavorit, men Dallas gjorde första.

Nu har även den tredje matchen jag spelat på dragit igång, Detroit – Dallas. Jag har sett lite på den under pausen i de tidigaste matcherna och mitt chansspel känns ännu mer spännandenu när Dallas tagit ledningen med 0-1 i powerplay. Utvisningen var dock en mycket tveksam holding på Draper, men målet var inget att snacka om. Detroit dock det mesta av spelet fram till dess. Senare blev Chelios utvisad 4 minuter för hög klubba, och Lehtinen gjorde 0-2 innan de första två minuterna var slut. Detta ledde till ytterligare två minuter powerplay där det dock inte hände något i målväg. Osgood ska inte lastas för något av målen, men kommer han att stå kvar hela matchen? Just nu känns tipsen bra med 5 minuter kvar av första i Detroit när jag återgår till Florida-Montreal där Montreal reducerat till 1-2.