Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Tipsen sviker ikväll.

Den känns just nu bra att Anaheim lyckades hålla undan så att mit första tips för kvällen satt. De matcher som spelas nu på natten känns långt ifrån att ge mig betalt.

Florida hade jag på känn att de skulle vinna borta mot Islanders, men efter underläge med 0-1 efter första såg det mörkt ut. Det var ändå bara början för innan matchen var slut hade Islanders utökat till 3-0. Campbell snyggade till siffrorna till 3-1, men det hjälpte inte och Islanders har nu vunnit tre matcher i rad.

Pittsburgh skulle ha goda möjligheter borta mot Toronto som jag inte tycker har imponerat på sistone, men de har tillräckligt med spel för att manövrera ut ett Penguins som inte får mycket att stämma. Låg under 1-3 efter första, men reducerade till 2-3. Strax därefter hade Toronto återtagit en tvåmålsledning, och jag trodde att det var kört att få betalt i matchen. 3-4 kom och 4-4 kom dock i snabb förjd och då hade Pittsburgh drygt halva perioden på sig att sätta en till. Med 9:55 kvar var det dock återigen dags för Toronto att återta ledningen till 5-4 genom Blake, bakom en skymd målvakt. Bra tryck från Pittsburgh resten av matchen, men några fler mål blev det inte.

I Columbus hade jag väntat mig en målsnål och jämn match, slutrsultatet 3-7 visar med all tydlighet att jag var helt fel ute.

Carolina fortsätter att dominera mot Atlanta, men ställningen efter två perioder fortfarande 2-0. Skotten 32-15.

I St Louis försvarade sig Blues bra i spel 5 mot 3 i två minuter, och har efter den första perioden ledningen med 1-0. I början av den andra sätter man 2-0 genom Coliacovo. Efter 8.37 kommer också 3-0 som står sig efter halva matchen och det ser mörkt ut i Februarinatten.

Mitt hopp står nu till Phoenix hemma mot Buffalo där man har 0-0, men leder skotten med 15-6 efter första. Samt till Chicago som jag tror skräller borta mot Sharks.