Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Att man då aldrig lär sig…

Att man då aldrig lär sig att se klart en match. Satt och följde matchen mellan St Louis och Boston och blev ganska imponerad av Blues i den sista perioden när man fullkomligt neutraliserade Bostons försök till kvittering. Ställningen var långt in i tredje fortfarande 1-2 då Boston fick chansen att spela 5 mot 3. Då återstod ungefär en fjärdedel av perioden och man hade så långt inte haft ett skott på mål i tredje perioden. Men topplag är topplag och kvitteringen kom med två man mer på planen och även ett ledningsmål i det följande spelet i 5 mot 4. Och när Chara även gjorde 4-2 stressade jag iväg till den träning som jag egentligen redan var sen till, men nu var det väl ändå avgjort. Men vad ser man när man kommer hem för att kolla till resultaten, jo med 1.20 reducerar Blues och med en sekund kvar kvitterar man också. Såg tyvärr inte detta och heller inte förlängningen eller de straffar där Blues slutligen vann, men av det jag såg måste jag säga att det var en välförtjänt seger.

Kvällens andra match mellan Islanders och Washington verkar också ha varit en jämn historia. Tittade bara en liten stund på den i första perioden då Washington ledde med 1-0. Islanders lyckades visst kvittera i tredje och ta en poäng vilket de inte gjort på länge. Tror att man är nöjda med den även om Ovechkin avgjorde med ett powerplay-mål i förlängningen. Även Capitals första mål gjorde han i powerplay.

Tags: , , , , , ,