Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 3 Central division: Columbus Blue Jackets

 

Målvakter:

Pascal Leclaire kommer att vakta kassen de flesta matcherna och Fredrik Norrena kommer att få hoppa in ibland, det ser tillräckligt stabilt ut. Där bakom väntar Steve Mason på att hans chans ska komma och det tror jag att den kommer att göra vid något tillfälle denna säsong.

Backar:

Ron Hainsey och Dick Tärnström har försvunnit men Blue Jackets har hittat fullgoda ersättare till dessa i Fedor Tyutin, Mike Commodore och Christian Bäckman. Dessa tillsammans med Rostislav Klesla och Jan Hejda kommer att ta hand om den mesta speltiden. Bäckman kommer att få en hel del chanser att styra Jackets powerplay.

Forwards:

Rick Nash är stjärnan och kaptenen i laget, men annars är det bredden som imponerar mest. Jason Chimera, Manny Malhotra och Michael Peca kommer att sköta den defensiva sysslan tillsammans med nye Raffi Torres när han är åter efter skada. Framåt finns R.J Umberger och Kristian Huselius som förväntas bilda förstakedja med Nash. Bland intressanta unga spelare finns Derick Brassard, Nikita Filatov och Jakub Voracek. Jared Boll passar bra in i coach Hitchcocks system och kommer nog att kasta handskarna ett antal gånger i vinter.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu