Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Plats 3 Northeast division: Buffalo Sabres

Målvakter:

Här ser det riktigt bra ut för Sabres, Ryan Miller står de flesta matcherna och kommer nog att göra så även denna säsong. Bakom honom finns numer Patrick Lalime som i Chicago ifjol visade att han är en ypperlig andremålvakt. Hoppade in och gjorde kanonmatcher när Khabibulin var skadad, och gnällde aldrig över lite speltid, lagspelare var ordet.

Backar:

Ifjol tappade laget Teppo Numminen innan säsongen startade då han var tvungen till en hjärtoperation, han kom dock tillbaka till den sista matchen. Dessutom tappade man Brian Campbell till San José, numer Chicago vilket var en stor förlust. Men trots detta ser defensiven stark ut med bland andra Henrik Tallinder, Toni Lydman, Jaroslav Spacek och Craig Rivet.

Forwards:

Inför fjolårssäsongen försvann lagets två bästa centrar, Daniel Briere till Flyers och Chris Drury till Rangers, trots detta fortsatte laget att ösa in mål. Derek Roy och Jason Pomniville hoppas man ska fortsätta med en liknande säsong som förra och Jochen Hecht får även han en viktig roll. Tomas Vanek har offensiva kvalitéer som kan leverera en del poäng. Återstår att se om Tim Connoly någonsin kommer att leva upp till sin potential, den som gjorde att Islanders draftade honom som #5 totalt och den som gjorde att Sabres släppte Peca till Islanders. Om skadorna kan hålla sig borta får vi svar på det i år.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu