Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


San José fick revanch på Stars.

Boston – Buffalo

Visst var Boston favorit och vann över Buffalo som börjar tas ner på jorden efter en stark inledning.

Toronto – Montreal

Toronto tände till i rätt match, men frågan är om det inte var tacklingen på Van Ryn som tände laget.
Se tacklingen

NY Islanders – Pittsburgh

Min starka tvåa slutade visserligen med bortaseger, men tyvärr behövdes straffar innan det var klart.

Philadelphia – Tampa Bay

Tampa favorit och jag tror att laget fortsätter sin klättring i tabellen och tycker att man just nu är bäst i sin division före Carolina och Washington.

Washington – NY Rangers

Inget direkt överodds på Washington, men dock en liten slant i vinst. Detta trots att Ovechkin och Bäckström har det fortsatt tungt, dags att bänka Bäckis snart och ge Nylander eller Fedorov i uppgift att få fart på AO’s offensiv.

Detroit – New Jersey

Visst blev det en favoritseger mendet dåliga oddset gjorde att jag lät bli spel här.

Columbus – Calgary

Calgary fortsätter att gå tungt, men lite ska nog förklaras i att Blue Jackets verkar på gång nu igen efter en liten svacka.

Colorado – Nashville

Känner mig otroligt nöjd med att kunna förutse att Budaj skulle göra sin stormatch. Om någon undrar hur man vet sånt så är det enbart gissningar så några pengar satte jag inte på denna match.

Phoenix – Florida

Coyotes vann mycket riktigt och jag tackar för slanten, men mest var det Florida som förlorade. Det är ett lag som har det tungt just nu och med Jay Bouwmeester på väg från klubben(?) undrar jag om inte tiden är inne för att trada bort honom och få ett knippe talanger från något lag som siktar på slutspel.

Vancouver – Minnesota

Visst fortsätter Canucks att spela säkert på hemmaplan. Mitt tips sprack och Loungo har hållit nollan drygt 200 minuter i sträck

San José – Dallas

Dallas lyckades inte med bedriften att skrälla igen, men man visade att defensiven kan var på gång. Turco bra i två matcher nu och han behövs för att Dallas åter ska bli ett topplag.

Los Angeles – St Louis

Ännu en match som gick ganska som väntat, tyvärr tillät Kings att det blev lite spänning i sista perioden, men sett över hela matchen var man klasser bättre.

Tags: , , , ,

One Response to “San José fick revanch på Stars.”

  1. Redblackhawk skriver:

    Blev att man satsade enkeltips på Washington, Kings, Colorado och Dallas. Bara Dallas som inte gick in men man kan ju inte vinna jämnt, eller hur? :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu