Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Stående ovationer för Kölzig.

Inga spel lades igår då jag ansåg att hemmaoddsen var för låga men att de borde vara favoriter, så här i efterhand känns det som att man borde ha kunnat förutse att Washington skulle vara favoriter, de verkar väldigt starka på hemmaplan.

NY Rangers – Edmonton 2-3 SO

Här trodde jag att Rangers skulle kamma hem segern men många av lagets stjärnor verkar nöjda med att laget leder Eastern Conference och glider mest omkring. Oilers var mer taggat och vann välförtjänt matchen på straffar. Edmonton tog ledningen med 2-0 innan Rangers vaknade och trampade igång i andra perioden, Oilersförsvaret och Deslauriers i kassen gjorde det dock inte lätt för dem. I tredje periodens inledning kvitterade Rangers och sedan var det samma visa igen och Oilers var det bättre laget. I straffläggningen höll Deslauriers tätt medan Hemsky nätade för extrapoängen som gör att Oilers vann 4 av 7 matcher på sin roadtrip och nu vänder man hemåt igen.

Washington – Tampa Bay 4-2

Olie Kölzig blev mottagen som en hjälte när han återvände till Washington med sitt nya lag, publiken skanderade hans namn och gav stående ovationer. Så ska det se ut! Men han spelade knappast som en hjälte i den första perioden då Washington lätt kunde gå ifrån till 3-0. Sedan hade Tampa svårt att komma in i matchen igen och Washington fortsätter att vara ett stabilt lag på hemmaplan. Ovechkin gjorde äntligen mål igen, något han inte gjort sedan mötet med Chicago i början av serien. En detalj från matchen är att de tre spelare som var med i matchen som spelat flest matcher för Capitals alla återfanns hos bortalaget, Jeff Halpern, Matt Pettinger och Kölzig.

Tags: , , , ,