Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Överodds på Dallas!

Gårdagens smaskiga odds på Coyotes satt, tyvärr kunde inte Lightning skrälla som de brukar i Philadelphia. Kvällens matcher bjuder även de på ett rejält tilltaget odds i mina ögon.

Ottawa – Atlanta

Ottawa har vunnit sina två senaste hemmamatcher och tagit poäng tre raka hemma, men har knappast övertygat ändå. Atlanta har inte heller dom imponerat på sistone och är för tillfället ligans sämsta lag. Pavelec i mål är lovaande men inte ens med storspel från honom tror jag på bortalaget här. Ottawa vann båda hemmamatcherna mot Trashers ifjol med 6-4 och 7-3. Men frågan om oddset på hemmaseger är spelbart måste ändå besvaras med ett tydligt nej.

NY Rangers – Pittsburgh

Rangers vände sin negativa trend med en seger mot ett formsvagt Coyotes följt av två straffvinster i Florida mot Lightning och Panthers, men senast kom man ner på jorden igen när Florida fick revansch. Jag tycker att Penguins är ett bättre lag för tillfället och bör vara favoriter. Sabourin i mål gör att ingen riktigt saknar Fluery. Lagen möttes här i slutet av oktober då Pittsburgh vann på straffar. Senaste mötena innan det var i slutspelet då Penguins vann med 4-1 i mather.

Minnesota – St Louis

Senast lagen möttes här var för en dryg vecka sedan, då hade jag mina aningar att Blues skulle störa och lade en slant på oavgjort, men Blues lyckades till och med vinna. Sedan dess har Wild vunnit 3 av 5 medan Blues vunnit 2 av 4. Varje säsong sedan lockouten har Minnesota vunnit tre av fyra och det gör man nog i år också, jag tror inta att Blues skräller ikväll. Mason i kassen kan dock göra stormatcher, och Bäckström var bedrövlig i Wild senast.

Chicago – Anaheim

Chicago har gått tungt utan Khabibulin och ikväll testar Quenneville att vaska om lite i formationerna Byfuglien kommer att spela med Toews oh Versteeg i förstakedjan medan Kane flyttas till andra med Sharp och Brouwer och Havlat hamnar i tredje med Ladd och Bolland, trade på gång för Havlat? Anaheim startade säsongen dåligt men är på väg uppåt i rask takt. Senaste 15 mötena mellan lagen har Ducks vunnit 13 förlorat en på straffar och förlorat en, den senaste i Chicago. Blakhawks har varit starka hemma i år, men då oddset är på tok för högt på Ducks spelas tvåan. Hiller fortsätter troligtvis i mål för Ducks och det är faktiskt ett plus för dem.

Edmonton – Dallas

Dallas kommer till match med två raka vinster och här kommer den tredje. Att oddsen på tvåan är gigantiska är bara att bocka för. Dallas har 7 raka vinster mot Oilers och nu är Avery avstängd och det tjänar nog det egna laget mest på. Senast Edmonton vann hemma mot Stars var i januari 2004. En revanchsugen Garon som fått dåligt med speltid är enda hotet, eller att Turco faller tillbaka i skräpspelet han hade i början av säsongen.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu