Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nio matcher ikväll innan uppehållet, här är de första tre.

Montreal var inte på hugget senast mot Atlanta och jag tror inte att det kommer att se bättre ut i kväll mot Devils. New Jersey vann ganska komfortabelt borta mot Nashville även om det bara blev 3-1. New Jersey har vunnit båda mötena den här säsongen bland annat strax efter nyår när man hemmaslog Canadiens med 4-1. I matchen mot Atlanta byttes Halak ut och ersattes av Price i mål och Price får förnyat förtroende ikväll, men jag tror att New Jersey vinner än en gång över Montreal.

Anaheim fick ganska väntat tufft mot Rangers men nu borde det bli lite lättare för ankorna. Islanders fick visserligen en poäng med sig mot Capitals, men det var den första det här året och inte mycket tyder på en vändning. Islanders är beroende av bra målvaktsspel och med både DiPietro och MacDonald borta står hoppet till Yann Danis. Han gjorde en lysande match mot Capitals men jag tror att det blir svårt för Islanders att få stabilitet från honom. Anaheim ska vara snäppet bättre nu, men är inte pålitliga som spel.

Atlanta vann igen mot Montreal och har nu vunnit tre raka matcher vilket inte händer ofta. Nu möter man ett lag som man senast slog 2005 och som man sedan dess förlorat 12 raka mot, varav de 9 senaste har varit under ordinarie tid. Flyers har gått lite tungt sedan årsskiftet med bara två segrar under ordinarie tid på åtta matcher. Målvaktsmatchen förväntas bli en helfinsk uppgörelse där jag håller Trashers Lehtonen som en snäppet bättre målvakt än Niittymäki i Flyers. Men inte kan man som spelare låta bli att spela på Flyers i en sån här match om oddset tilltalar, men det har jag svårt att tro att det gör.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu