Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Midseason Update

se.gifse.gifse.gif





Till Slutspel: Detroit, Chicago, Columbus, Calgary, Minnesota, San José, Anaheim och Dallas.

Så här ligger mitt tips just nu när det är uppehåll. I Central känns det som att Detroit inte kommer att ha några problem att befästa förstaplatsen. Att andra och tredje kommer att stå sig känns inte heller så långsökt. Däremot kan det bli jämnt mellan Nashville och St Louis om sistaplatsen.

I Northwest ser Calgary ut att ta hem divisionen men där bakom ser det jämnt ut mellan tre lag och vad som händer på spelarmarknaden kan givetvis spela in, men att Avalanche kommer att sluta sist i divisionen känns logskt.

I Pacific är det bara en placering som känns given, Sharkskommer att vinna den. Där bakom kan allt hända och just nu känns Coyotes som det näst bästa laget i divisione, men när det börjar närma sig slutspel tror jag att både Ducks och Stars har tagit sig i kragen. Kings inte uträknat, men mycket tyder på att de får finna sig i att bli sist.

se.gifse.gif




 

Till Slutspel: Philadelphia, New Jersey, NY Rangers, Pittsburgh, Boston, Montreal, Buffalo och Washington. 

Atlantic division kändes på förhand som ett race mellan fyra lag och det är det nog fortfarande, de tre första just nu kommer nog att sluta där och Penguins slutar fyra. Att Islanders skulle bli sist kändes klart redan innan säsongen.

Northeast kan bli en kamp mellan Bruins och Canadiens i slutet men jag tror att Boston håller undan. Där bakom har Buffalo ett visst tag om en slutspelsplats, och att man sa hålla Senators bakom sig känns troligt, men inte självklart. Toronto blandar sig knappast i.

En annan på förhand oviss division med mycket nytt i trupperna var Southeast, men Capitals ser ut att ta hem det precis som väntat, där bakom kan dock allt hända, men jag tror att det är ganska klart att Atlanta parkerar i botten säsongen ut.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu