Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kvällens tre första matcher

Boston har lyckats vinna sina två senaste matcher efter att matchen slutat oavgjort och om det har varit rättvis någon av gångerna kan diskuteras. Nu tar man sig an ligans kanske formstarkaste lag, Devils, som vunnit sex raka, varav fem har varit på bortaplan. Skadeläget ljusnar i Devils då Lucic, Bergeron och Ference var tillbaka senast. Fernandez, Kessel och Ryder fortfarande tveksamma och Sturm borta resten av säsongen. Devils vann 3 av 4 ifjol, men två av dessa gick till övertid, mycket talar för övertid igen, men jag håller Bruins som knapp favorit, mycket knapp. Första mötet den här säsongen vann Boston borta med 2-0, och det lär bli målsnålt även ikväll.
42-26-32

Tampa Bay klättrar sakta men säkert uppåt i tabellen och har fortfarande chansen kvar att ta sig till slutspel även om det är en bit kvar till lagen just vid strecket. Ett av dessa lag är Carolina som hade en ganska tung periodfram till uppehållet men avslutade med två målsnåla segrar. Senast förlorade man knappt mot Rangers, men det märks att defensiven börjar fungera igen. Tampas senaste 8 bortamatcher har slutat med 5 vinster, medan man förlorat mot Caps, Coyotes och Sharks. Dessa lag liknar inte mycket Carolina i spelsätt och jag tror att de passar pånyttfödda Lightning utmärkt. Ifjol vann lagen 4 matcher var, tre hemma och en borta, medan årets matcher hittills slutat med tre vinster för Hurricanes, två efter övertid och den senaste med 3-2. Oavgjort troligt, men bra skrällchans för Lightning.
42-24-34

Atlanta har vunnit samtliga tre möten den här säsongen och här kommer nog en tredje. Laget är inte mycket att lita på men spelade bra innan uppehållet och kvalitéer finns. Har lite svårt mot lag med snabba spelvändningar då backarna gärna är med mycket i offensiven. Islanders har redan gett upp den här säsongen och flera spelare kommer nog att lämna innan trading deadline. Danis fortsätter i mål och gör det godkänt, med tanke på att han egentligen är tredjekeeper i klubben. Kovalchuk i Atlanta känns som outnyttjad potential då han spelar med Pverly och Armstrong. En ny förstecenter skulle höja laget rejält tror jag, i dagsläget känns andralinan med Kozlov, White och Little vassare. Atlanta favorit, men ett odds över 2.10 krävs.
48-24-28

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu