Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Osgood mycket riktigt utbytt

Som jag antog redan efter Dallas andra mål hade jag på känn att Osgood skulle bli utbytt och när andra perioden började var det Conklin som vaktade målet. Han fick hålla tätt i 2 minuter innan Dallas hade utökat till 0-4, deras tredje mål i powerplay. Senare fick Detroit powerplay och Hossa kunde reducera, Detroit inte uträknade, men jag tycker att målvaktssituationen borde oroa en aning. Turco i Dallasmålet spelar dock stabilt och fortsätter han så kommer Dallas att hålla undan, men i år litar jag inte riktigt på honom.

Det här är en match med lite slutspelskaraktär och Detroits powerplay skapar ordentligt med chanser. Tror inta att Red Wings har gjort sitt sista mål i numerärt överläge den här matchen. Dallas strider dock tappert och sticker upp i vissa chanser även om det mest handlar om Detroit. Dallas powerplay ska nog inte heller glömmas bort då de gjort tre mål i den spelformen.

Detroit trodde sig ha gjort 2-4 men på repriserna syntes det tydligt att pucken aldrig passerade mållinjen. Måldomaren blinkade dock flitigt med sin lampa och det tutades högljutt för mål, men det dömdes mycket riktigt bort. Allt det var var en utmärkt räddning av Marty Turco. Det slutade dock med ett powerplay för Detroit då Sydor avsiktligt flyttat målburen.

Med knappt 5 minuter kvar av perioden gjorde Lilja 4-2 och Detroit har absolut inte gett upp. Annars är tacklingarna en riktig höjdpunkt i den här matchen,det ser verkligen ut som slutspel.

Mycket känslor i den här matchen och Dallas spelar konstant på gränsen till det tillåtna. Lehtinen, Ribeiro och Ott är de som skapar mest i Stars i den här perioden. Turco annars bäst i bortalaget, spelar inte stabilt, men gör publikräddningar som inte är mänskliga.

Efter en ganska tveksam utvisning på Ott då han mest passerade Conklin fick Detroit åter chans i PP och gjorde 4-3. Dallas ville ha det till att Turco blev störd och det visade att de hade rätt. 4-2 står sig perioden ut.

I Florida leder hemmalaget nu med 4-1 efter ett mål på straff och tipset ser ut att sitta då det bara är kvar 5 min kvar och man även utökat till 5-1.

Tampa har förbättrat mitt tredje tips då man kvitterat till 2-2 mot Carolina, där är det lite 7.20 kvar, tid som jag tänker följa med spänning.

Och i Boston kvitterat bara för att retas för att jag inte hann lägga in mitt krysstips, hoppas det blir ett mål till där.

Tags: , , , , , , ,