Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Floridalagen har nu spelat klart

Ikväll har jag varit en stor supporter av lagen från Florida då jag spelat på båda. Florida höll undan hela matchen och hade egentligen inga problem med Canadiens som verkar håglösa. 5-1 slutade matchen och en liten slant bringade det till min spelkassa. Florida fortsätter att imponera och ser mer och mer ut som ett slutspelslag.

I Carolina hade gästande Tampa Bay mina sympatier och de sista minuterna av matchen hade man ett visst tryck men de flesta chanserna stod Hurricanes för. Med 1.36 kvar gjorde också Staal 3-2 och det känns ganska rättvist, även om jag gärna hade sett ett orättvist resultat. Tampa tog ut målvakten och hade tryck i slutet men det räckte inte riktigt.

Boston har vänt hemma mot Devils, precis som man vänt ett stort antal matcher och jag hoppades slippa se den matchen sluta oavgjord. Det gjorde den dock vid full tid, och mitt uteblivna spel grämer mig. Devils vann till slut matchen med 4-3 i sudden.

Nu ska jag följa sista perioden i Detroit – Dallas där bortalaget leder med 2-4 vilket ser bra ut då jag har ett chansspel på dem. 18 minuter av spänning följer för min del.

Nattens matcher som är slut:
1:00 Boston – New Jersey 3-4 OT
1:00 Carolina – Tampa Bay 3-2 (2)
1:00 Atlanta – NY Islanders 3-5 (lite tid kvar)
1:00 Florida – Montreal 5-1 (1)

Övriga matcher:
1:30 Detroit – Dallas 2-4 (2)
2:30 Ottawa – St Louis 1-1
3:30 Colorado – Toronto 0-0
4:30 Los Angeles – Chicago 0-0
4:30 San José – Phoenix 0-0

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu