Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Första tipset satt, men det var nära att spricka.

Enda tipset som lades in på de tidiga matcherna idag var att Anaheim skulle bortaslå Colorado. Detta gjorde man också, men det var mycket nära att Avs lyckades få in en kvittering i slutminuten. Men Hiller lyckades hålla tätt och matchen slutade 3-4. Hiller hade dock bra hjälp av Pronger, Niedermayer*2, Påhlsson & Moen som stod emot bra och spelade den mesta tiden på slutet, även om Scott Niedermayer bjöd på en del chanser då han slarvade på blålinjen.

Matchen i Washington mellan Capitals och Red Wings ikväll var Detroits femte raka förlust. Bakom Washingtons seger stod som vanligt AO, som gjorde både 3-2 och 4-2 i sista perioden. Men undrar hur Detroit ska ta sig ur den här svackan, att få Zetterberg frisk kan vara ett första steg, men han har ju betalt i 12,5 år till så han kanske inte stressar för att bli hel. Hoppas att alla förstår att det där var ett skämt, då jag tror att Zetterberg gärna skulle avstå någon miljon per säsong om det innebar att han fick vinna Stanley Cup.

I Boston fick Tukka Rask chansen i mål mot Rangers och den chansen tog han vara på. Boston vann matchen med 1-0 och mycket av förtjänsten kan tillskrivas just nämnde Rask. Enda målet gjordes av Marc Savard, och Lundqvist ville ha det till hög klubba då Savard styrde in pucken. Videogranskning visade dock att målet var korrekt.

I Montreal kunde Canadiens till slut vända matchen mot Kins med två sena mål som gjorde att slutresultatet skrevs till 4-3, och det innebar Montreals första vinst sedan straffvinsten mot Ottawa den 17:e januari.

Övriga matcher ikväll:

01:00 Toronto – Pittsburgh x-x (2)
01:00 Columbus – Dallas x-x
01:00 NY Islanders – Florida x-x (2)
02:00 Carolina – Atlanta x-x
02:30 St Louis – Philadelphia x-x (2)
03:00 Phoenix – Buffalo x-x (1)
04:00 Vancouver – Minnesota x-x
04:30 San José – Chicago x-x (2)

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu