Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!

Tavla av Vokoun gav Islanders ledningen

Men ungefär tre minuter kvar av första perioden ska Vokoun motverka en tekning i egen zon, och istället för att blockera söker han Bouwmeester bakom mål. Det slutar dock med att pucken istället hamnar hos Mike Comrie som lätt kan lägga in den i det övergivna målet. Mitt tips känns i fara då Islanders visar bra defensiv, speciellt i boxplay där de spelat felfritt.

I Toronto tog hemmalaget ledningen mot Pittsburgh och även det tipset sår ut att vara i fara. Penguins har emellertid hunnit med att kvittera den ledningen innan den första perioden var över. Pittsburgh leder dock skotten med 11-4.

I Columbus fick Dallas en lika fin inledning som sist mot Detroit när man redan då drygt 10 minuter var spelade hade överlistat Mason tre gånger. Mason blev efter det tredje målet utbytt och nye Dubliewicz får chansen att visa vad han kan inför sin nya hemmapublik. Columbus hann med att göra 1-3 i slutet av perioden, men matchen i matchen som jag pratade om tidigare ikväll har redan vunnits av Turco, att det skulle bli målsnålt känns som en felaktig analys av mig.